Η BlueByte Software, έχοντας σαν στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των πελατών της, διαθέτει ειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς που βρίσκονται στην διάθεσή τους καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή, 09.30 - 17.30, εκτός ειδικών περιπτώσεων που παρέχεται υποστήριξη 365 μέρες το χρόνο).

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει η BlueByte Software, περιγράφονται περιληπτικά ως εξής:

 • Τηλεφωνική υποστήριξη

  Ανάλογα με την εφαρμογή της BlueByte Software που διαθέτει ο πελάτης, υπάρχει πάντα ειδικευμένη ομάδα τεχνικών για να λύσει άμεσα και κατανοητά οποιαδήποτε απορία.

  Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα σύνδεσης με το Remote Desktop Connection (προσφέρεται μαζί με τα WINDOWS και ρυθμίζεται από τον τεχνικό του πελάτη) που επιτρέπει την επικοινωνία δύο υπολογιστών μέσω Internet. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να επιλυθούν ακόμα πιο σύνθετα προβλήματα σε ακόμα πιο λίγο χρόνο.

  Εναλλακτικά, για την σύνδεση δύο υπολογιστών μέσω Internet, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η εφαρμογή Team Viewer την οποία μπορείτε να την βρείτε εδώ: Team Viewer Client.

 • Εκπαίδευση

  Η εκπαίδευση της χρήσης των προγραμμάτων γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό έπειτα από ραντεβού. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται είτε στο χώρο του πελάτη, είτε στα γραφεία της BlueByte Software στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, η στην Λευκωσία.

 • Ειδικές Κατασκευές εκτυπώσεων και εφαρμογών

  Σε περίπτωση ύπαρξης ειδικών αναγκών, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής εξειδικευμένων εκτυπώσεων και εφαρμογών, οι οποίες προσφέρουν λύση σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα παρουσιάζεται. Οι λύσεις που προσφέρονται, πραγματοποιούνται ύστερα από λεπτομερή ανάλυση και καταγραφή των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν, δίνοντας μεγάλη σημασία στην διαχρονικότητα της κατασκευής.

 • Επίσκεψη τεχνικού

  Σε περίπτωση που κάποιο πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί τηλεφωνικά η με αποστολή Backup, τότε υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί ειδικευμένος τεχνικός στο χώρο του πελάτη.

 • Νέες εκδόσεις

  Η BlueByte Software, πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες της, εξελίσσει σε μόνιμη βάση όλες της εφαρμογές της. Έτσι, σε τακτά χρονικά διαστήματα, δημιουργούνται νέες εκδόσεις των προγραμμάτων που περιλαμβάνουν όλες τις νέες τεχνολογίες του χώρου των υπολογιστών αλλά και πολλές νέες δυνατότητες. Οι νέες εκδόσεις λαμβάνονται από τους πελάτες με αποστολή CD ή με οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο.


Επικοινωνία


Athens Support
+30-210-2720119
Fax +30-210-2773968

Thessaloniki Support
+30-2310-801470
Fax +30-2310-801603